Hej då

Haft fullt upp ikväll: Badade å klippte Dennis, god damn vad fin han blev! Vitshampoo + fluffshampoo gör susen :) Sen kom min uppfödares sambo Kristoffer med kompis för att köpa min älskade volvo!  Lite fika å sen ut å köra de obligatoriska sparkarna på däckena hahaha.
Bilen startade å efter lite gas så lossade bromsarna å bilen rullade :) Så nu är familjens bil som vi haft sedan jag var sex år gammal såld! Jag är glad men visst känns det vemodigt... Men jag får ju se den iaf, när jag hälsar på hos goa Therese o Kristoffer :)
God natt å kram!

Stockholmsweekend!

Shit vilken rolig helg jag haft!! Åkte upp i fredags till Julia och Elias. God middag o alfapet. Somnade till en film hehe.. Å så fick jag träffa söta dvärgtaxen Tore "tourette" Tax. Riktigt go liten hund! :) Det var bra, så jag inte fick hundabstinens eftersom mina monster fick vara hos mamma å pappa i Julita.
Lördagen var toppen, fick håret fixat av Julia å sen bar det av till brorsan för att kolla "nya" lägenheten + middag. Tanken var att vi skulle haft tjejkväll hos Kattis efteråt men hon blev så förkyld lilla gumsan, så vi fortsatte att festa hos Steffe istället. Var riktigt kul!!

Å idag har jag varit trööööött.... Kom hem sent ikväll med tåget, är väl lägdags snart..

Tack alla för en riktigt rolig helg! Jag kommer snart upp igen å då Kattis ska VI festa!!!

RSS 2.0