Grusgropen

Varit ute vid grusgropen idag o tränat sök + styrketräning med hundarna.
Gick riktigt bra! Dennis var supertaggad å rusade ut i skogen för att leta reda på föremålen jag lagt ut! Han gör bara mer o mer framsteg!

Sedan var det Isas tur o det gick också riktigt bra! Hon söker av området väldigt fint o när hon hittade dummiesen sprang hon med en väldig fart in till mig!! :) Det jag behöver träna på med båda hundarna är att inte släppa föremålet och allra helst sätta sig fot vid överlämnandet. Blir en svår nöt att knäcka men det är ju utmaningar som är roliga..! åtminstone när man ser framstegen :)

Väl på väg hem, blev jag stoppd ute vid stora vägen av en stackars kille vars hund försvunnit på morgonen.. usch stackarn, han var ritktigt orolig.. Gav honom rådet att hålla sig kvar vid området där hunden försvunnit (hemma), för att hunden troligtvis kommer att komma tillbaka, å så får Madde kontakta killen, utifall att hon har fler råd, eller kan ge sig ut å spåra reda på hunden..

Hoppas han får tag på sin lilla jakthund...!!

Brudtärna!!

Hihi haft en toppendag hos Therese: underbar vän o även Isas uppfödare! :)

Blev en sen kväll då jag blev bjuden på god mat, lekt med modellera med lilla Lina, spelat Yatzy o snackat skit :)

Å så blev jag tillfrågad om jag vill vara brudtärna på hennes bröllop i vår weheee!! :)
Blir mitt första bröllop någonsin! Så nu blir det planering inför möhippa o välja ut en klänning, välja frisyr å massa annat roligt!! :)


Love you baby!



Helgen!!




Jag och Dennis när vi blev klubbmästare i Rokkielydnad! :)


Helgen har varit helt underbar! Goa Kattis o Julia kom på fredagseftermiddagen och vi åt o drack gott o bara "var" hela kvällen, så mysigt!!!! Vi måste ses snart igen!!

Lördagen började redan klockan 8 på morgoen, hade avslutning i nybörjarspår med Dennis. VI blev godkända *phu* :)

Sen blev det hemfärd för att göra sig i ordning inför kvällen........: LAAAADIIIIEEES NIIIIIIIIIGGHHHTT!
Shit vad roligt det var!!!! Jag, Linda + lite släktingar till henne, åkte minibuss till Örebro, där väntade jättegod middag o en riktigt bra show!!! Jag är numera kär i byggarmatte o konferenciern (vet dock ej namnet på honom) :) å typ alla andra grabbar på scenen hahaha..!
ja kort sagt, en toppenhelg!!

För övrigt har jag varit nere på hundklubben idag, tränade lydnad med Isa å jag är riktigt nöjd, var dock inte själv så taggad så jag körde inte så länge..lika bra det, korta intensiva pass är det bästa..!

Tack å hej!

Leona 1 år!

Idag har jag varit i Linköping hela dagen o firat min kusin Ramsus lilla dotter Leona som fyller 1 imorgon! Grattis grattis pluttan!!!

Världens sötaste barn, tycker jag :)











Än så länge är hon rädd för hundar, men det ska vi nog ordna :)

Helgaktiviteter

Här sitter jag, uppsnofsad till tusen. Vart är jag på väg undrar ni. Svar: Ingenstanns!
Bara så skönt att få ta hand om sig själv å få känna sig fin :) har tröttnat på å gå runt i träskor å fleecejacka som luktar köttbullar haha! Läste en gång i en SKK-tidning att Schäferägare i utställningsringen, har träningsoverall, träskor å ofta snus under läppen haha. Ritkigt så illa ser jag väl inte ut (iaf inte på utställning).. Till vardagen kör jag Goretexkängor, fleecejacka å i värsta fall mjukisbyxor! *undrar om någon mer än jag förstår skillnaden*..träskor har jag BARA till jobbet... Shit jag måste verkligen se över min garderob!!!


För övrigt den här helgen så ser den ut som följande: Fredagkväll: Nina äter cheeserings å somnar till idol
Lördag: Skogen med Linda + 4 hundar. Spår, sök å styrketräning (för hundarna givetvis :) ), sedan hemma-spadag + bloggskrivande.
Söndag: Åka till kusin Rasmus i Linköping o fira lilla Leonas 1-årsdag!

Den söta lilla tjejen ska få bo hos tant Nina på djurkollo på somrarna har jag bestämt :)

Trevlig helg allesammans!


Kyla!

Nu får snåljåpen stiga åt sidan.. Det är askallt inne!!! Fick idag ge med mig å slå på ett element + luftvärmepumpen, så nu är det varmt å gött inne, iaf med mina mått mätt :) mamma å pappa var här förut å de frös ändå, men jag, jag är en hård lantis haha!

Slog igång köksfläkten förut å glömde den på. Jag satt å blippade på datorn i godan ro, gick in i köket å tyckte det var lite väl svalt, kollade termometern som visade på 14 grader inomhus!! men men, nu är det varmt,

Agerade frisör förut åt mammut å papput! De blev fina:)

Nån mer som vill bli klippt för en bilig penning? :p

RSS 2.0